Features

 • Impleo Media Archive

  Impleo Media Archive er et intuitivt Media Asset Management, hvor brukere selv kan styre innhold, struktur og tilgangsnivåer.

  Med funksjoner som sømløst fungerer med Impleo Web, er Impleo Media Archive en stor bidragsyter til å skape merverdi for løsningen.

  Impleo Online Payment

  Med Impleo Online Payment åpner man muligheten for å gjennomføre bestillinger og betale med kredittkort. Med denne funksjonen åpner man også for kunne lage helt åpne Web Store Fronts, uten å risikere manglende fakturabetaling.

  Sammensatte produkter

  Med sammensatte produkter kan du enkelt kombinere malbaserte produkter og opplastingsprodukter, slik at brukeren kan skape sitt eget innhold, med delvis låste referanser.

 • Impleo Production Dashboard

  Hold full oversikt over alle ordre i Impleo med Impleo Production Dashboard – et enkelt, grafisk grensesnitt som viser alle jobber, arbeidsflyter, statuser og ordreinformasjon etter dine spesifikasjoner.

  Impleo Flip Page

  Stadig mer digitalisering krever mer fra systemene som brukes. Med Impleo Flip Page kan du tilby dine brukere merverdi i form av å automatisk kunne publisere trykksakene de bestiller hos deg på nett.

  Med HTML5 vises trykksakene korrekt på alle plattformer.

  Les mer om Impleo FlipPage

  Preflight

  Med Impleo Preflight kan du preflighte filene brukere laster opp mot en egendefinert Pitstop-kø, for å sikre at jobbene som kommer inn inneholder filer som tilfredstiller produksjonskravene for produktet.

 • Cloudbasert løsning

  Med en cloud-basert løsning unngår man behovet for interne IT-ressurser for backup og serverdrift. Alt styres fra Impleos servere på godt driftede og solide datasentere.

  Med cloudløsningen (SaaS) vil alle nyheter og versjonsoppdateringer automatisk tilkomme din løsning så lenge lisensen løper.

  Impleo Stock Control / Lagermodul

  Med Impleo Stock Control har du en oversiktlig og brukervennlig lagermodul til ditt system. Varer som bestilles trekkes automatisk fra lagerbeholdningen, vedlikehold av løsningen er enkelt og oversikten over lagerholdte varer kan hentes ut i rapporter eller leses av direkte i administrasjonsgrensesnittet.

  Workflow

  Ved å ikke være avhengig av én spesifikk produksjonslinje kan du enkelt opprette automatiske arbeidsflyt-løp mot dine eksisterende produksjonssystemer og koble dem opp mot produkter i Impleo Web.

  Automatikken og forenklingen av Bestiller til Produksjon gir muligheter til å tjene penger, også på produkter som i dag krever manuell arbeidskraft.