Kundeartikler

Dep-2-Print

By 21. August 2015 No Comments

Departementenes Servicesenter produserer trykksakene for landets 18 departementer. Med Impleo Web har DSS standardisert produksjonen og gjort hverdagen enklere for brukerne. Her kalles det ikke web2print, men dep2print…

[quote author_name=”Raymond Svendsen” author_description=”Seniorrådgiver ved DSS” author_image=”http://www.multidesign.org/impleo/wp-content/uploads/2015/08/raymond.jpg” size=”small” style=”simple”]

– Vi har mange brukere, og krevende oppdrag med absolutte tidsfrister. Derfor har vi satset på moderne digitaltrykkutstyr, blant annet i form av Xerox 700 og Xerox 1000 Digital Colour Press med ferdiggjøring i eget hus. I perioder går seks digitaltrykkmaskiner for fullt, og det er ingen slakk i produksjonen. Xerox-løsningene holder mål, det samme gjør Impleo Web, som vi har benyttet siden februar 2012, forteller Raymond Svendsen, seniorrådgiver ved Departementenes Servicesenter (DSS).

[/quote]

Uten brukeropplæring

I Impleo Web har DSS lagt inn maler for standardprodukter som visittkort, takkekort, navneskilt, dørskilt, konferansemateriell med mer. De opplevde at det var enkelt å ta løsningen i bruk, både for brukerne og for produksjonssenteret. – Vi har ikke utført brukeropplæring i det hele tatt. Skjermbildet er tilpasset hvert departement, og brukerens bestilling foregår i en enkel firetrinns operasjon. Når jobben kommer inn i vår arbeidsflyt, har brukeren allerede godkjent korrekturen. Dermed kan vi konsentrere oss om produksjon og levering. Det er ingen tvil om at ”dep2print” sparer oss for mye tid, sier Raymond Svendsen.

System for fremtiden

Sikkerhetskravene er naturlig nok høye; her trykkes blant annet deler av Statsbudsjettet og andre sensitive dokumenter med sperrefrister og tilgangsbegrensninger. Impleo Web opereres hele tiden innenfor brannmuren og er ikke tilgjengelig for andre enn de definerte brukerne. Totalt er det rundt 5000 medarbeidere i departementene, men det er i hovedsak innkjøperne som har tilgang til systemet. – Igangkjøringen av Impleo Web har gått som vi ble forespeilet. Vi kommuniserer direkte med utviklerne, så det er enkelt å få utført tilpasninger. Samtidig har vi opparbeidet egen kompetanse til å fremstille, laste opp og tilpasse maldokumenter selv. Vi ser at Impleo Web er et system vi kan vokse med og leve med lenge, sier Raymond Svendsen i DSS.

admin

Author admin

More posts by admin
Impleo