Vi har gjennomført et veldig spennende prosjekt med Human-Etisk Forbund. Målet for prosjektet var å samle alle deres produkter i én løsning. Dette omfatter blant annet plakater, seremonimateriell, t-skjorter, kopper og pastiller.

De har både statiske produkter, og produkter som brukerne selv kan redigere slik at det blir slik de vil ha det. Alt mens den grafiske profilen ivaretas.

For Human-Etisk forbund tilpasset vi designet til portalen og la inn alle produktene, og gjorde disse klare til bruk.

I markedsportalen finner brukeren blant annet redigerbare trykksaker som brosjyrer, plakater og kursbevis, strøartikler som pastiller, penner og isskrape, og ekslusive produkter som ryggsekker, vannflasker, t-skjorter og hettegensere, fullt designet med logo og farger.

Brukerne har også muligheten til å opprette digitale produkter til sosiale medier; alt fra bannere, annonser og bilder som kan brukes i innlegg på Instagram og Facebook.

Markedsportalen er spesielt tilpasset Human-Etisk Forbund, og viderefører deres grafiske profil. Markedsportalen tar i bruk Human-Etisk Forbunds farger, og deres egne ikoner til kategoriene.

Dette gjør at brukerne kjenner seg igjen i systemet, og at portalen blir en naturlig del av deres plattformer.

Human-Etisk forbund

Produktoversikt i markedsportalen. Her har man god oversikt over lagerstatus, pris og varenummer.