Skip to main content
Produkt

Impleo presenterer Flip Page

Med Impleo Flip Page har Impleo utviklet ytterligere steg for å gi kunden en komplett markedsprotal-løsning.

PDF 2 WEB på en enkel og brukervennlig måte

Ved bestilling av produkter kan kunden nå se hvordan produktet vil bli seende ut, og bla gjennom en interaktiv visning av produktet de skal bestille før bestillingen blir sendt til produksjon. Kunden kan også velge å publisere trykksaken sin direkte på nett.

Alt dette styrer brukerenselv, og prosessen går helautomatisk fra forhåndsvisning til bestilling, og linken til den interaktive trykksaken blir generert direkte ut til brukeren, som igjen kan benytte seg av sin nettpubliserte trykksak med én gang.

Administrator vil holde full oversikt over hvilke FlipPager som ligger ute, og produktet kan prises på samme måte som et vanlig opplastingsprodukt.