noCSS- og HTML-filerEndringer i css- og html filer gjøres med egnet editor.

*CSS*
Et skin inneholder custom.css, default.css og media.css. Default.css og media.css skal ikke endres. Alle endringer skal gjøres i custom.css/customR.css, endringene som legges inn i denne filen overstyrer de instillingene som er i default.css og media.css. Default.css og media.css oppdateres hver gang Impleo Web oppdateres, og eventuelle endringer som er gjort i disse filene vil da bli overskrevet. For Non-responsive versjon skal custom.css brukes og dersom man bruker responsive skal customR.css for å overstyre default css-innstillinger.

*HTML*
Et skin inneholder html filene footer.html og front.html i hver språkmappe. Disse filene er språkspesifikke og tekstendringer som gjøres i disse filene bør derfor være på riktig språk. Filene skal alltid være med i skinnet for å gi riktig resultat. Filnavnene må bevares slik de er.

p(banner tip). TIPS
Når det jobbes med skin, er det lurt å bruke to forskjellige nettlesere.
La den ene være innlogget i Impleo Web, og vise det skinnet det jobbes med.
Den andre brukes til å vise html- og css koden slik at det blir enklere å finne hvilket css stil som skal endres.
Bruk en funksjon i nettleseren som kalles ”Inspiser element”. Denne funksjonen får du fram ved å høyreklikke på selve siden å velge ”Inspiser element”, eller ved å trykke på tasten.

*Global CSS*
Det er mulig å lagre en global.css/globalR.css fil i det globale filarkivet. Dette gjør det mulig å ha stiler i et skin som gjelder alle kunder uten å måtte registrere de i custom.css/globalR.css hver gang. Hvis man har en global CSS fil skal man passe på at de endringene som gjøres i global.css/globalR.css ikke overstyres av custom.cssR.css.

*Stilarter for @@*
@@ tagen har egene klasser på de forskjellige sidene i Impleo Web, og på denne måten er det mulig å ha forskjellig utsende på f.eks Velg kategori (category.aspx) og tilpass (customize.aspx) sidene.

|_. Side |_. Filnavn |_. CSS klasse |
| Min profil | profile.aspx | profile |
| Velg kategori | category.aspx | category |
| Velg product | product.aspx | product |
| Tilpass | customize.aspx | customize |
| Handlevogn | cart.aspx | cart |