noEget design på mailkommunikasjon i et skinDet er også mulig å endre layout og innholdet på mailkommunikasjon fra løsningen per skin.
Det må lages en ny mappe i skin’et hvor html-filene skal ligge. Skal man lage eget design for norsk så må man opprette mappen ”nb_nomail”, skal man ha lage eget design for engelsk så må man opprette mappen ”en_enmail” osv.

Det er mulig å endre design og oppsett på alle mailfilene, men filnavnet kan ikke endres.

|_. Filnavn |_. Forklaring |_. Intern-/Ekstern epost |
| forgotpas.html | e-post som går til bruker når burker har klikket på linken ”Glemt passord? klikk her” | ekstern |
| globalfeedback.html | e-post som sendes til mottaker for feedback som er sendt fra besøkende på siden. | intern |
| newuser.html | e-post som sendes når en bruker registrerer seg selv.| ekstern |
| newuser-remind.html | e-post som sendes hvis en bruker prøver å registrere seg en gang til med samme opplysninger som brukeren har registrert tidligere. | ekstern |
| notif-projmgr.html | e-post med ordrevarsel som sendes til prosjekt-/kundeansvarlig. | intern |
| orderapproval.html | e-post som sendes til godkjenner med beskjed om at det er registrert en ordre som krever goskjenning. | ekstern |
| order2approval.html | e-post som sendes til bestiller med beskjed om at orderen venter på å bli godkjent av godkjenner. | ekstern |
| orderconf.html | e-post som inneholder ordrebekreftelsen. | ekstern |
| orderrejected.html | e-post som sendes tilbake til bestiller hvis en ordre ikke ble godkjent av godkjenner. | ekstern |
| prod_custom.html | produksjonsvarsel for spesialordre. Denne e-posten sendes til den brukeren som er registrert som produsent av produktet som ble bestilt. | intern |
| prod_std.html | produksjonsvarsel for malbaserte ordre. Denne e-posten sendes til den brukeren som er registrert som produsent av produktet som ble bestilt. | intern |
| reminduser.html | e-post som sendes til bruker med påminnelse om passordet til løsningen. Denne e-posten sendes fra ”Mailkommunikasjon” under Firma -> Avdeling. | ekstern |
| stockempty.html | e-post som varsler om tomt lager. E-posten sendes til lageransvarlig for det aktuelle produktet. | intern |
| stocklimit.html | e-post som sendes når varslingsgrensen på et produkt er nådd. Varselet sendes til lageransvarlig for det aktuelle produktet. | intern |

Standardfilene som inneholder utgangspunktet med dynamiske elementer kan lastes ned fra Impleo sin supportportal (https://impleo.zendesk.com/hc/no/articles/360010677019-Download-mail-templates-here).