noEndre konfigurasjon!(right){IMAGE-LINK+endre-konfigurasjon}! For å endre en konfigurasjon velger du den konfigurasjonen du skal endre fra nedtreksmenyen ”Konfigurasjoner”

Det konfigurasjonsnavnet i nedtreksmenyen som er merket med en * og uthevet er standardkonfigurasjonen for løsningen.

De forskjellige feltene er beskrevet i kapittelet ”Legg til ny konfigurasjon”Skins
Brukergrensesnittet i Impleo Web styres av skin, og et skin inneholder css-, html-, xml- og bildefiler.