noKunder – Avdelinger – Brukere!{IMAGE-LINK+kunder}!

Det første skjermbildet viser de tre nivåene hvor man har mulighet til å legge til nye eller søke opp eksisterende firma, avdeling eller bruker. For å søke klikker man seg inn i nedtrekksmenyen, og løsningen vil vise 10 treff automatisk i nedtrekksmenyen. Man kan skrive inn deler av søkebegrepet og nedtrekksmenyen vil oppdateres automatisk med de aktuelle treffene. Ved å klikke på et element i nedtrekksmenyen vil løsningen hente opp det aktuelle elementet for redigering.