noStatiske siderStatiske websider i Impleo kan legges til som HTML-filer i hvor utseende og presentasjon styres helt fritt.

# Lag din egen HTML-side i ønsket program (Notepad++, Dreamweaver etc.)
# Zip ned HTML-filen(e)
# Last opp filene i skinet hvor de er ønsket brukt.

*URL til de statiske HTML-sidene vil være http://url.impleoweb.com/pcontent.aspx?c=filnavn*

Filnavnet (Uten .html) brukes som identifikator i URLen.

p(banner tip). Ønsker du å lage linker til statiske sider i toppmenyen – Bruk Ekstra-linkene på Administrasjon – Konfigurasjon.
!{IMAGE-LINK+ekstralinker}!