noStatistikk!{IMAGE-LINK+andreinstillingerstatistikk}!

Statistikk viser en hvilken versjon av Impleo Web som er installert, det vises også en oversikt over de modulene som er installert.

*Logg ut alle aktive*
Det er en mulighet for å logge ut alle aktive brukere. Når det klikkes på denne knappen vil alle brukere untatt den brukeren som klikker på knappen bli logget ut av løsningen.

*Antall tomme ordre*
Dette er en oversikt over ordre som ikke er gjennomført, det er lagt produkter i handlekurven, men brukeren har aldri klikket på "Bekreft ordre".