Søk i dokumentasjonen

noTagger i HTML E-postDet er ikke alle html tagger som støttes av de forskjellige e-post programmene som brukes. Det er derfor viktig å lagen en så enkel html e-postmalfil som mulig. E-poster vises også skjelden på full skjerm så det er ikke noe poeng i å lage et design som bruker hele skjermbredden. De eksisterende e-postmalfilene i Impleo Web er bygd opp ved hjelp av tabeller, det anbefales at nye e-postmalfiler også bygges opp på samme måte. Tabeller er noe som fungerer i de aller fleste e-post leserene.

Innholdsfortegnelse