Skip to main content
Søk i dokumentasjonen

enType of product view*Standard view*
Regular 110px image with describing text.

!{IMAGE-LINK+visningprodukter-kategori}!

*Compact/web shop view*
This display type will show products in a list view as an ordinary webshop. In this view it is possible to select a desired number and order, without customizing the product.

!{IMAGE-LINK+kompaktwebshop-visning}!

*Visning av lagerstatus krever at tilleggsmodulen Impleo StockControl er installert.Produktvisning*Vanlig standardvisning*
Denne visningstypen viser produktene i boksvisning, med to bokser i bredden.
!{IMAGE-LINK+produktvisning-regular}!

*Kompakt / Webshopvisning*
Denne visningstypen vil vise produktene i en listevisning som en ordinær webshop. I denne visningen er det mulig å velge et ønsket antall og bestille, uten å være innom tilpassing av produktet.
!{IMAGE-LINK+produktvisning-webshop}!

*Webshop / Multibuy view*
Denne visningstypen vil vise produktene i en listevisning som en ordinær webshop. I denne visningen kan man velge de produktene man ønsker å bestille, og legge flere produkter i handlekurven samtidig.

p(banner tip). Visning av lagerstatus krever at tilleggsmodulen Impleo StockControl er installert.

*Kompakt / Download visning*
Denne visningstypen vil vise produktene i en listevisning lik visningstypen ”Kompakt / Webshopvisning” forskjellen på de to er at ”Kompakt / Download” ikke har noen bestillingsmulighet. Produktene i denne visningen er produkter som ikke er ment trykt. F.eks ferdige powerpoint lysbilder som skal brukes i demosammenheng.

Innholdsfortegnelse